Esotera.ro - Librarie online, carti din toate domeniile.

Cartea recomandata: Halterofilul din Vitan (Maria Manolescu)

Orar:   Luni-Vineri: 09:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 15:00
Telefon Mobil: +40-744-532707
Telefon / Fax: +40-256-431340

Cartea: Noua Si Scurta Viata A Lui Bree Tanner (Stephenie Meyer)

Noua Si Scurta Viata A Lui Bree Tanner (Stephenie Meyer)
Titlul cartii

Noua Si Scurta Viata A Lui Bree Tanner

Categoria Beletristica / Fictiune
Editura RAO
Autorul Stephenie Meyer
ISBN 978-973-54-0279-2 
Anul aparitiei 2010 
Numarul de pagini 190 
Formatul  
Pretul 29.99 lei
Editura Little Brown US a anuntat ca va publica dupa aproape doi ani un nou titlu al autoarei Stephenie Meyer. NOUA SI SCURTA VIATA A LUI BREE TANNER este o nuvela scrisa din perspectiva lui Bree, un personaj din romanul Eclipsa.

Titlul original: The Short Second Life of Bree Tanner

Nuvela, care are 192 de pagini, va fi lansata la ora 12.01 a.m, sâmbata 9 iunie 2010, într-un prim tiraj de 1,5 milioane de exemplare.

Un dolar din fiecare carte vânduta în Statele Unite din primul tiraj va fi donat Crucii Rosii Internationale, care ajuta victimele calamitatilor naturale, precum cele care au avut loc în Haiti si Chile.

\"Am fost surprinsa la fel ca toti ceilalti de aceasta nuvela\", a afirmat Stephenie Meyer. “Când am început sa lucrez la ea în 2005, a fost un simplu exercitiu care sa ma ajute sa explorez o alta latura a romanului Eclipsa pe care îl finalizam în acel moment. Credeam ca va fi doar o scurta povestire, pe care as fi putut sa o postez pe site-ul meu. Apoi, când a început lucrul la FENOMENUL AMURG: SECRETE DE PE PLATOUL DE FILMARE, am considerat ca ar fi potrivit ca aceasta poveste a lui Bree sa fie inclusa în respectivul ghid. Dar povestea a devenit din ce în ce mai lunga, astfel încât aceasta intentie nu s-a mai putut materializa.\"

\"Întotdeauna am considerat NOUA SI SCURTA VIATA A LUI BREE TANNER ca pe o dedicatie speciala pentru fani\", a afirmat Meyer. \"Au fost atât de pasionati de tot ce a însemnat seria Amurg\".

\"Fanii au asteptat cu sufletul la gura o noua carte a lui Stephenie Meyer\", a declarat Megan Tingley, vicepresedinte si editor la Little Brown. Avem doua motive sa fim fericiti - fiindca le oferim fanilor posibilitatea de a citi aceasta noua carte si ne aducem astfel contributia pentru o cauza importanta\".

NOUA SI SCURTA VIATA A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-nascut care apare pentru prima data în romanul Eclipsa, si a lumii întunecate în care traieste. Nuvela relateaza marsul armatei vampirului nou-nascut împotriva Bellei Swan si a familiei Cullen, dupa întâlnirea lor memorabila.

Personajul Bree nu numai ca are un rol deosebit în Eclipsa, ci si în filmul omonim care va fi lansat de Summit Entertainment anul acesta în iunie. \"Stephenie a fost sufficient de amabila încat sa ma lase sa citesc un draft al povestirii în timp ce pregateam filmul Eclipsa,\" a afirmat regizorul David Slade. \"Mi-a placut foarte mult povestea, care ne-a inspirat în alegerea unor locatii si a unor scene. Cred ca fanii vor fi fascinati de trairile, de temerile si de actiunile acestui vampir în devenire.\"

NOUA SI SCURTA VIATA A LUI BREE TANNER va fi de asemenea disponibila în format electronic pe 5 iunie, la 6 a.m. În plus, vor fi oferite mai multe informatii despre Fenomenul Amurg: Ghidul Oficial, care va fi publicat spre sfârsitul anului.

În mai putin de 5 ani, Stephenie Meyer a devenit un fenomen international. Saga Amurg a fost vânduta în aproape 50 de tari si în peste 100 de milioane de exemplare.
 
Cantitatea   Adauga in cos

Carti recomandate

Acolo Unde Tigrii Sunt La Ei Acasa
Jean-Marie Blas de Robles
Acolo Unde Tigrii Sunt La Ei Acasa (Jean-Marie Blas de Robles)

Eléazard v...

 
Clienti Forever!
Doug Carter, Jenni Green
Clienti Forever! (Doug Carter, Jenni Green)
Cartea scrisa de Doug Carter, trainer si...
 
Femeile Si Banii
Suze Orman
Femeile Si Banii (Suze Orman)
Cum se face ca femeile, care sunt atat d...
 
Lolita
Vladimir Nabokov
Lolita (Vladimir Nabokov)
Vladimir Nabokov (1899-1977), scriitor d...
 
Sase Maladii Ale Spiritului Contemporan
Constantin Noica
Sase Maladii Ale Spiritului Contemporan (Constantin Noica)
„In marginea unei lucrari de...
 
PNIN
Vladimir Nabokov
PNIN (Vladimir Nabokov)
Daca asculti atent, dincolo de vocea lui...
 
Aliati Incompatibili. Romania, Finlanda,...
Larry L. Watts
Aliati Incompatibili. Romania, Finlanda,... (Larry L. Watts)
"Aliaţi incompatibili" explică de ce t...
 
Patru Femei, Patru Povesti
Aurora Liiceanu
Patru Femei, Patru Povesti (Aurora Liiceanu)
Volumul reuneste patru biografii de...