Esotera.ro - Librarie online, carti din toate domeniile.

Cartea recomandata: Tom Sawyer in strainatate; Tom Sawyer detectiv (Mark Twain)

Orar:   Luni-Vineri: 09:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 15:00
Telefon Mobil: +40-744-532707
Telefon / Fax: +40-256-431340

Cartea: Noua Si Scurta Viata A Lui Bree Tanner (Stephenie Meyer)

Noua Si Scurta Viata A Lui Bree Tanner (Stephenie Meyer)
Titlul cartii

Noua Si Scurta Viata A Lui Bree Tanner

Categoria Beletristica / Fictiune
Editura RAO
Autorul Stephenie Meyer
ISBN 978-973-54-0279-2 
Anul aparitiei 2010 
Numarul de pagini 190 
Formatul  
Pretul 29.99 lei
Editura Little Brown US a anuntat ca va publica dupa aproape doi ani un nou titlu al autoarei Stephenie Meyer. NOUA SI SCURTA VIATA A LUI BREE TANNER este o nuvela scrisa din perspectiva lui Bree, un personaj din romanul Eclipsa.

Titlul original: The Short Second Life of Bree Tanner

Nuvela, care are 192 de pagini, va fi lansata la ora 12.01 a.m, sâmbata 9 iunie 2010, într-un prim tiraj de 1,5 milioane de exemplare.

Un dolar din fiecare carte vânduta în Statele Unite din primul tiraj va fi donat Crucii Rosii Internationale, care ajuta victimele calamitatilor naturale, precum cele care au avut loc în Haiti si Chile.

\"Am fost surprinsa la fel ca toti ceilalti de aceasta nuvela\", a afirmat Stephenie Meyer. “Când am început sa lucrez la ea în 2005, a fost un simplu exercitiu care sa ma ajute sa explorez o alta latura a romanului Eclipsa pe care îl finalizam în acel moment. Credeam ca va fi doar o scurta povestire, pe care as fi putut sa o postez pe site-ul meu. Apoi, când a început lucrul la FENOMENUL AMURG: SECRETE DE PE PLATOUL DE FILMARE, am considerat ca ar fi potrivit ca aceasta poveste a lui Bree sa fie inclusa în respectivul ghid. Dar povestea a devenit din ce în ce mai lunga, astfel încât aceasta intentie nu s-a mai putut materializa.\"

\"Întotdeauna am considerat NOUA SI SCURTA VIATA A LUI BREE TANNER ca pe o dedicatie speciala pentru fani\", a afirmat Meyer. \"Au fost atât de pasionati de tot ce a însemnat seria Amurg\".

\"Fanii au asteptat cu sufletul la gura o noua carte a lui Stephenie Meyer\", a declarat Megan Tingley, vicepresedinte si editor la Little Brown. Avem doua motive sa fim fericiti - fiindca le oferim fanilor posibilitatea de a citi aceasta noua carte si ne aducem astfel contributia pentru o cauza importanta\".

NOUA SI SCURTA VIATA A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-nascut care apare pentru prima data în romanul Eclipsa, si a lumii întunecate în care traieste. Nuvela relateaza marsul armatei vampirului nou-nascut împotriva Bellei Swan si a familiei Cullen, dupa întâlnirea lor memorabila.

Personajul Bree nu numai ca are un rol deosebit în Eclipsa, ci si în filmul omonim care va fi lansat de Summit Entertainment anul acesta în iunie. \"Stephenie a fost sufficient de amabila încat sa ma lase sa citesc un draft al povestirii în timp ce pregateam filmul Eclipsa,\" a afirmat regizorul David Slade. \"Mi-a placut foarte mult povestea, care ne-a inspirat în alegerea unor locatii si a unor scene. Cred ca fanii vor fi fascinati de trairile, de temerile si de actiunile acestui vampir în devenire.\"

NOUA SI SCURTA VIATA A LUI BREE TANNER va fi de asemenea disponibila în format electronic pe 5 iunie, la 6 a.m. În plus, vor fi oferite mai multe informatii despre Fenomenul Amurg: Ghidul Oficial, care va fi publicat spre sfârsitul anului.

În mai putin de 5 ani, Stephenie Meyer a devenit un fenomen international. Saga Amurg a fost vânduta în aproape 50 de tari si în peste 100 de milioane de exemplare.
 
Cantitatea   Adauga in cos

Carti recomandate

Orient, Occident
Salman Rushdie
Orient, Occident (Salman Rushdie)
Reunind noua povestiri publicate pe parc...
 
322 De Vorbe Memorabile
Petre Tutea
322 De Vorbe Memorabile (Petre Tutea)
Cum singur spune, Tutea
 
Limba Moderna - Engleza Fairyland 4 - Cl...
Jenny Dooley, Virginia Evans
Limba Moderna - Engleza Fairyland 4 - Cl... (Jenny Dooley, Virginia Evans)
Darul Unei Zile
Anna Gavalda
Darul Unei Zile (Anna Gavalda)
Anna Gavalda a devenit un adevarat fenom...
 
Cornul Abundentei
Rainer Maria Rilke
Cornul Abundentei (Rainer Maria Rilke)

Poeme germane şi poeme franceze în ...

 
Ghid Astrologic
Annie Lionnet
Ghid Astrologic (Annie Lionnet)
Astrologia ofera o cheie pentru intelege...
 
Proorocii Ierusalimului
Radu Aldulescu
Proorocii Ierusalimului (Radu Aldulescu)
La Radu Aldulescu nu vom intalni pitores...
 
Un Diamant Cat Hotelul Ritz Si Alte Pove...
F. Scott Fitzgerld
Un Diamant Cat Hotelul Ritz Si Alte Pove... (F. Scott Fitzgerld)
"Un diamant cat hotelul Ritz este o fant...